do 07 jul - vr 08 jul

19:30 - 00:00, Murmur
 

EP release: Camillo – Vloeibaar Glas

 

Camillo (1991) is computercomponist en schrijver van fijnzinnige liedjes. Een dromerig geluid dat doet verdwalen in een wereld die je al kent en verhalen die heimwee bieden naar een tijd die nog is. Hij trad eerder op in verschillende Schengen-landen en werkte ondertussen aan zijn debuut-EP Vloeibaar Glas. Deze serie zorgvuldig geproduceerde nummers bestaan als opzichzelfstaande vertellingen en vormen samen een poëtische vertaling van Camillo’s binnenwereld.

Timo Pisart schreef voor 3voor12 eerder dit jaar al over Camillo’s debuutsingle Tijd; ‘De oren begonnen te klapperen toen dj Elias Mazian in zijn wekelijkse radioshow ‘Tijd’ draaide. Het liedje was nog niet eens uit, maar de commentsectie stroomde al vol: wat is dit? Waar komt dit vandaan? Nou, dit is de werkelijk weergaloos mooie debuutsingle van Camillo. Het is een introspectief elektronisch popliedje dat kaal geproduceerd lijkt, maar luister beter en je hoort hoeveel vocalen en synthesizers hij eigenlijk op elkaar stapelt.’

Vloeibaar Glas verschijnt op vrijdag 8 juli. Ter gelegenheid van de release speelt Camillo op donderdag 7 juli bij listening bar murmur. Hij zal worden vergezeld door Hans Frans, Boeman en Jasmine Karimova, die speciaal voor deze avond klassieke versies componeerde van Camillo zijn liedjes. Karim Semin zal de avond sluiten met een DJ set.

Camillo — https://open.spotify.com/artist/1TIqNhbdRCIfp2nZmeNgJg
Naast zijn day-job als architect heeft Camillo net zulke grote ambities als muzikant. Onder begeleiding van bas en achtergrond zang zal Camillo zijn debuut album spelen.

Hans Frans — https://soundcloud.com/hansfrans
Hans speelt in principe elk instrument en schrijft onbeperkt veel goede muziek. Hij bracht met zijn band Gene Gene net een eerste EP uit maar komt op deze avond eigen werk spelen.

Boeman — https://open.spotify.com/album/5uLH7MEwbkgVkpdW6b0JW1?si=FZqqz1r7Qpu2PjMpW8q67Q
Een project van Camiel Muiser en Guus Kaandorp. Met field recordings als vertrekpunt nam Boeman een reeks geïmproviseerde composities op en brachten dit uit op hun debuut album; 1 / 2. Ze komen een beknopte uitvoering van een deel van hun album spelen.

Jasmine Karimova — https://www.jasminekarimova.com/
Naast dat Jasmine zelf succesvol popliedjes schrijft en uitbrengt, studeert ze nu vooral klassieke compositie aan het conservatorium. Haar interesse ligt in het kruispunt van die twee. Voor de avond op 7 juli heeft ze een klassieke versie van de Vloeibaar Glas gecomponeerd die ze met een ensemble van strijkers en blazers zal komen spelen.

Karim Semin — https://soundcloud.com/karim-semin

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief