zo 29 okt

Dit evenement vindt plaats tussen 15/10/2023 - 13/10/2024

13:00 - 14:15, Eye Filmmuseum
 

Filmmagie: Niet schrikken – Halloween in Eye

 

Een speciale Halloween-editie van Filmmagie met spannende films waarin je je soms een hoedje schrikt. Daarna teken je een eigen flipboekje en leer je hoe je stilstaand beeld kunt laten bewegen. Ook is een grimeur aanwezig, om iedereen wat enger te maken! Vanaf 6 jaar.

Een flipboekje is een boekje met een kleine tekening die op iedere bladzijde een beetje verandert. Wanneer je met je duim de bladzijden van het boekje ‘flipt’, of bladert, schieten deze tekeningen vliegensvlug voorbij. De losse plaatjes lijken dan net een film te worden. Met dit flipboekje maak je dus eigenlijk jouw eigen mini-tekenfilm!

Filmmagie is de perfecte opvolging voor kinderen die eerst de leeftijd hadden voor Cinemini op de zondagochtend, waarin kinderen van 2 tot 6 jaar met film leren spelen. Elke derde zondag van de maand is er bij Cinemini en Filmmagie een gebarentolk NGT aanwezig.

Kinderen komen altijd met een begeleider. Kinderfeestjes zijn helaas niet toegestaan. Met stadspas betaal je slecht € 1,50 per ticket.

Bekijk het programma op: www.eyefilm.nl/filmmagie

Welkom bij Filmmagie!

 

Cultuur, Educatie, Film
Educatie, Geschikt voor kinderen, Stadspas, Stadspas blauwe ruit, Stadspas groene stip, Voorstelling, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief