di 14 mei - wo 15 mei

22:00 - 00:00, PLLEK
 

FILMS WITH A VIEW | THE FAVOURITE

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

De eerste samenwerking van Oscar-winnaar Emma Stone en regisseur Yorgos Lanthimos: The Favourite (2018)! Met Olivia Coleman, Rachel Weisz en Emma Stone als leading ladies kun je eigenlijk niet meer de mist in gaan. In een 18de-eeuwse setting gaan de hertogin van Marlborough en een jonge dienstmeid de strijd aan om de favoriet van Queen Anne te worden. Verwacht lust, humor en intrige!

Strand open/ophalen koptelefoons 20:30
Start film 22:00
Einde film 00:00

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €10 p.p., tickets zijn verkrijgbaar via onze website. Bij annulering van de film ontvang je een mail en wordt het aankoopbedrag van de tickets teruggestort.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin

 

Film
Buiten
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief