di 11 jul - wo 12 jul

22:30 - 00:15, PLLEK
 

FILMS WITH A VIEW | THE WOMAN KING

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

The Woman King (2022) speelt zich af in het koninkrijk van Dahomy, wat vandaag de dag Benin heet. Het is 1823 en Dahomy wordt verdedigd door een vrouwelijke groep krijgers, de Agoji. Generaal Nanisca (Viola Davis) bevrijdt een groep ontvoerde vrouwen vanuit het Oyo-Rijk. Een oorlog tussen Dahomy en het Oyo-rijk ligt in het verschiet, en de Agoji moeten zich uitbreiden en klaarmaken voor een hevige strijd.

Viola Davis ontving voor haar acteerwerk meerdere nominaties voor beste actrice, waaronder bij de Golden Globes en de BAFTA’s. Ook de film zelf werd goed ontvangen, met een 97% positieve Critic’s Score op Rotten Tomatoes.

 

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €9 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen. OP = OP

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

 

Film
Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief