di 07 mei

21:45 - 23:45, PLLEK
 

FILMS WITH A VIEW | CHEF

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

We trappen het openluchtfilm seizoen af met een heerlijke feel good film: Chef! In het zonnige Californië ontvangt chef-kok Carl Casper een vernietigende recensie over zijn kookkunsten, waarna Carl een woedende tweet verstuurt en hier de negatieve gevolgen van moet ondergaan. Carl verliest zijn baan en gaat zijn passie achterna; de Cubaanse cuisine. Voeg hier nog een foodtruck, wat familiedrama en een zoet einde aan toe en je hebt een heerlijke aftrap van ons filmseizoen!

Strand open/ophalen koptelefoons 20:15
Start film 21:45
Einde film 23:45

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €10 p.p., tickets zijn verkrijgbaar via onze website. Bij annulering van de film ontvang je een mail en wordt het aankoopbedrag van de tickets teruggestort.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin

 

Film
Buiten
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief