di 31 mei

19:00 - 21:00
 

Fonds voor Noord Live

 

Vier Noorderlingen presenteren mooie plannen voor Amsterdam-Noord tijdens de eerste editie van Fonds voor Noord Live! op 31 mei. De avond waar toffe ideeën van buurtbewoners en geld en goede raad  uit de buurt samenkomen in ClinkNOORD. 

Op dinsdag 31 mei is het de beurt aan vier buurtbewoners om hun plan voor Amsterdam-Noord te presenteren. Welk sociaal idee zal er in no-time werkelijkheid worden? Tijdens Fonds voor Noord Live stemt het publiek op hun favoriete idee, een plan dat Noord nóg leuker zal maken. De vier pitchers van deze allereerste editie zijn: Iman de Ruijter van Buurtvereniging Molenwijk, Laura Jehle van Onze Bakkerij, Marisja Nugloze van Girlboxing en Mantie Camara van Stichting Dembati.

Het publiek is een belangrijke speler bij deze avond vol mooie ideeën, livemuziek en betrokken buurtbewoners. Want elk ticket wordt voor 100% een bijdrage aan het favoriete idee van de avond. Een kaartje kost €10 en daarvoor krijg je soep en stemrecht. Ook is er de mogelijkheid om de initiatiefnemers op weg helpen in de vorm van tips of netwerk. Alle donaties worden aan het eind van het event verdubbeld door Fonds voor Noord en lokale bedrijven met een hart voor Noord.

Fonds voor Noord is het buurtfonds dat sinds 2018 initiatieven mogelijk maakt, voor en door de buurt. Elke maand is er een aanvraagronde voor initiatieven die de buurten van Noord nog mooier, gezonder, groener of inclusiever maken. Deze ideeën worden beoordeeld door een comité van bewoners. Bij Fonds voor Noord kan dus iedereen terecht; aanvragers, doeners, vrijwilligers en gevers. Je kunt al vanaf €1 bijdragen aan Fonds voor Noord zodat zoveel mogelijk plannen voor de buurt verwezenlijkt kunnen worden!

Fonds voor Noord Live 
Dinsdag 31 mei om 19:00 uur in het ClinkNOORD (Badhuisweg 3, Amsterdam)
Tickets €10,-  te koop via: https://bit.ly/FondsvoorNoordLive

 

Cultuur
Geschikt voor kinderen, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief