vr 12 nov

20:30 - 21:30, Zonnehuis
 

Fringe Fridays: Leeuwenkind – Luan Buleshkaj – GEANNULEERD

 

HELAAS IS DEZE VOORSTELING WEGENS OMSTANDIGHEDEN KOMEN TE VERVALLEN.

Elke eerste vrijdag van de maand zorgt onbekend en ongekend talent voor reuring met eigenzinnige voorstellingen in ‘t Zonnehuis. Op het programma voor april (deze maand de tweede vrijdag i.p.v. de eerste vrijdag van de maand) staat Luan Buleshkaj met Leeuwenkind.

In zijn eerste solovoorstelling Leeuwenkind kaart de Amsterdamse spoken word-artiest Luan Buleshkaj zowel persoonlijke als actuele onderwerpen aan. Thema’s als opgroeien in Amsterdam-West als enig kind met een alleenstaande moeder, de oorlog in Kosovo, mannelijke kwetsbaarheid, multiculturaliteit en vriendschap spelen een belangrijke rol. Ook stelt Luan alledaagse onderwerpen aan de kaak door middel van woordkunst, muziek en humor. Luan wordt muzikaal ondersteund door gitarist Yassine Belghanch. De regie is handen van Soufiane Moussouli, die zijn strepen in de Nederlandse theaterwereld al volop heeft verdiend.

Luan is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en is al een tijd bezig met spoken word. De Albanese Amsterdammer uit De Baarsjes maakte daarvoor vooral naam als battlerapper (L-Deep) bij het platform Punchout Battles. Sinds Luan entree maakte in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland.

Standaard € 15,-
Vrienden Stadsherstel / Huisvuilpas Amsterdam-Noord € 10,-
Stadspas (groene stip) € 5,-
Prijzen zijn excl. servicekosten Eventbrite.

’t Zonnehuis presenteert Fringe Fridays is een samenwerking van Stichting Stadsherstel Cultureel, de Janivo Stichting en Amsterdam Fringe Festival.

 

Theater
 

Delen:

Nieuwsbrief