vr 07 mei

20:30 - 21:30, Zonnehuis
 

WORDT VERPLAATST – Fringe Fridays: Yoniverse – Cherella Gessel

 

WORDT VERPLAATST

Elke eerste vrijdag van de maand zorgt onbekend en ongekend talent voor reuring met eigenzinnige voorstellingen in ‘t Zonnehuis. In mei staat Yoniverse van Cherella Gessel op het programma.

Een intiem reinigingsritueel vindt plaats in een alternatief universum. Hier zijn rhymes helende spreuken, is paarse nevel reinigend voor de YONI en worden alle trauma’s en negatieve vibraties weg geschud vanuit het centrum van het lichaam. Yoniversal healing is needed!

Cherella Gessel leeft op de intersectie van Afro-Caribisch, vrouw en queer zijn. Dit zorgt regelmatig voor innerlijke conflicten in de westerse, patriarchische, kapitalistische, heteronormatieve, racistische samenleving waarin we leven. We zien hoe de multidisciplinaire Cherella op zoek gaat naar healing en balans voor zichzelf, samen met gelijkgestemden.

Cherella Gessel is een all-round preformer. Zij combineert zowel teksttoneel als fysiek spel – in theater én film – met dans, spoken word, modellenwerk, styling, haarstyling en make-up.

Standaard € 15,-
Vrienden Stadsherstel / Huisvuilpas Amsterdam-Noord € 10,-
Stadspas (groene stip) € 5,-
Prijzen zijn excl. servicekosten Eventbrite.

’t Zonnehuis presenteert Fringe Fridays is een samenwerking van Stichting Stadsherstel Cultureel, de Janivo Stichting en Amsterdam Fringe Festival.

 

Theater
 

Delen:

Nieuwsbrief