za 31 aug

16:00 - 16:00, Zonnehuis
 

Grachtenfestival: FEST – Ikarai

 

Tijdens het Grachtenfestival organiseren Ikarai, Sterre Konijn en Kalina Vladovka een dorpsfeest met een mix van volksmuziek uit rijke tradities.
Laat je meenemen een kleurrijke mix van mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samen in dans en muziek.

Dorpsfeesten tonen alle emoties en blijven bestaan, zelfs in een online wereld. Daarom organiseren Ikarai, Sterre Konijn en de Bulgaarse percussioniste Kalina Vladovka tijdens het Grachtenfestival een dorpsfeest met een bijzondere mix van de mooiste volksmuziek uit culturen met rijke muzikale tradities.

Opgekropte spanningen, onbeantwoorde liefdes en diverse sociale interacties krijgen op zo’n feest de ruimte, begeleid door muziek. Tijdens het concert FEST nemen ensemble Ikarai, zangeres Sterre Konijn en percussioniste Kalina Vladovska ons mee op een reis langs de mooiste volksmuziek uit onder andere Bulgarije, Roemenië, Georgië en Cyprus. Ritmische muziek met eeuwenoude melodieën. Het concert begint met een nieuwe compositie van Camiel Jansen, bassist van Ikarai en eerder componist van MARS en Small World, die beide in première gingen op het Grachtenfestival.

Meer informatie & kaartverkoop

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief