za 31 aug

21:00 - 21:00, Zonnehuis
 

Grachtenfestival: Jazz Gems: Sam Ghezzi

 

Tijdens het grachtenfestival treedt Sam Ghezzi, bekend van The Hi-Stakes en Roaring Cats, op met zijn kenmerkende focus op vintage muziek van de ‘roaring 20’s’ en ‘swinging 50’s’.
Met dit jaar niemand minder dan Sam Ghezzi. De zanger en saxofonist maakte de afgelopen jaren furore als frontman van oa The Hi-Stakes en Roaring Cats, beide bands stonden in de afgelopen jaren op festivals als North Sea Jazz en tourden de hele wereld over. Sam focust zich in zijn projecten vrijwel altijd op muziek van vroeger, of het nou de ‘roaring 20’s’ of de ‘swinging 50’s’ zijn, Sam heeft altijd een voorliefde gehad voor de vintage sound.

Dit concert zal de première zijn van zijn nieuwe project, The North Sea Dreammakers. Voor het eerst verzamelt Ghezzi maar liefst 13 topmuzikanten op het podium om samen een bigband te vormen die je mee terug de tijd in neemt. Ga mee op een tijdreis die je diep de vorige eeuw in slingert en je al swingend weer terug naar huis stuurt!

Het Grachtenfestival en de Keep an Eye Foundation slaan de handen ineen voor een spectaculaire serie concerten genaamd: ‘Jazz Gems’. In deze serie worden er vier “Gems” geselecteerd, deze toptalenten van de hoogste plank krijgen volledige vrijheid om hun eigen programma samen te stellen. Verwacht nieuwe composities, uitdagende samenwerkingen en spectaculaire locaties. Dit zijn de Jazz Gems!

Meer informatie & kaartverkoop

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief