zo 04 sep

13:00 - 20:00, Noorderpark
 

Het Alles is Noord Feest

 

Kom 4 september naar Het Alles is Noord Feest in het Noorderpark! Een dag vol live acts, muziek, vermaak en vertier. Met bijzondere talenten en artiesten uit alle hoeken van Noord. Luieren, picknicken, flaneren en sjansen. Ouderwetse Noordse gezelligheid. Rondstruinen, smikkelen en bewonderen op de markt. Buurten met je overbuur. Toffe kinderactiviteiten. Buiten spelen, eten, drinken en dansen voor jong en oud. Een groot feest met alles uit Noord!

Muziekpodiums – Muzikanten en artiesten uit Noord met een breed scala aan muziekstijlen: van Johnny Jordaan tot reggaeton, van jazzartiesten tot dansmariekes, van punk tot klassiek, van pop tot wereldmuziek, van mannenkoor tot urban!

Kleinkunst podium – Spoken word, dichtkunst, cabaret, solo-acts, (straat)theater en stand up comedy brengen je oogopeners, verwondering, een traan en een lach. Pada boem, tssss. De fijnste singersongwriters uit Noord zingen over liefde, melancholie, levenslessen en avonturen. Om even heerlijk bij weg te mijmeren.

Bijzondere talenten uit Noord – Noorderlingen laten zich van hun beste kant zien!

Noorderparkspelen – Teams uit Noord gaan de jaarlijkse strijd aan om de felbegeerde Noorderpark Cup.

Dance Off – Danswedstrijd voor jong & oud. Kom gezellig schudden met de billen en swingen met Het Danspaleis. Rock around the clock, van hete tango tot wervelende wals tot electric boogie & breakdance…!

‘t Anker – Gooi je anker hier uit voor ouderwetse Noordse gezelligheid. Zing of neurie mee met liedjes van toen en zet je (bonus-) opa of oma schaakmat.

De Alles is Noord Markt & Kindervrijmarkt – Noorderlingen verkopen handgemaakte en tweedehands spullen en kleding voor zachte prijzen. Van barbies tot servies, van zomerjurkjes en sieraden tot knotsgekke lampen, van platen en puzzels tot gepunnikte vloerkleden, slofjes en échte sambal naar geheim recept. Je kan het zo gek niet bedenken, of je vindt ‘t!

Kinderactiviteiten – Vanalles te doen, te spelen, te sporten, te knutselen en te beleven!

Eten en drinken – Allerlei tussendoortjes voor de lekkere trek en verkoelende versnaperingen.

WIE DOEN ER MEE?
Van ome Jan, buurtvader Mo en de buurvrouw op de hoek tot Bekende Noorderlingen (BN’ers ;)) die hier opgegroeid zijn en Noord voor altijd in hun hart hebben gesloten. Jeweettoch! De namen houden we nog heeeel even geheim… Houd de socials van het Noorderpark in de smiezen, in de aanloop naar 4 september krijg je daar zo nu en dan hints te horen of te zien.

WIL JE OPTREDEN, MEEDOEN OF MEEHELPEN?
Tof! Geef je op! Het Alles is Noord Feest is een feest van alle Noorderlingen voor alle Noorderlingen. Iedereen in Noord kan optreden, een kraampje bestieren, meedoen aan de Noorderparkspelen, mee helpen voor en achter de schermen. Bijna alles mag, als het maar leuk is. Zo is het ook maar weer ‘s!
> Lees meer en meld je aan

GRATIS ENTREE
Kom je kijken, struinen, dansen, sjansen, sporten, spelen?
Iedereen is welkom. Hoe meer mensen hoe meer feest. Zegt ’t voort!

VELE HANDEN….!
Met dank aan alle deelnemende organisaties, alle buurthuizen, alle buurtbewoners uit Amsterdam-Noord, en een gulle bijdrage van Stadsdeel Amsterdam-Noord.

VOLG HET NIEUWS OVER HET ALLES IS NOORD FEEST
Programma noorderpark.nl/hetallesisnoordfeest
Facebook event Het Alles is Noord Feest
Facebookpagina Noorderpark Leeft
Instagram Noorderpark Leeft

 

 

Cultuur, Dans, Muziek
Buiten, Cabaret, Concert, Festival, Geschikt voor kinderen, Gratis, Kleinkunst, Language no problem, Performance, Stadspas, Stadspas blauwe ruit, Stadspas groene stip, Stand up comedy, Straattheater
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief