za 03 jul

11:00 - 15:30
 

In A Box: ‘binnenruimtes’ workshop

 

Workshop ‘Binnenruimtes’ met Nina Targan Mouravi ​

Poëtische een-op-een sessie van 15 minuten voor alle leeftijden in café de Zithoek. In een individuele sessie ontlokt zij een stukje van jou fantasiewereld en krijgt die een plaats in een steeds groeiend kunstwerk.

Het uiteindelijke kunstwerk dat zal ontstaan ​​uit een totaal van artistieke ontmoetingen, zal van 5 tot 11 juli 2021 te zien zijn in de Zithoek.

meer info: www.streetviewcollective.com

Wat gebeurt er als jouw fantasie de vrije loop krijgt? Hoe voelt het als je die fantasie een vorm geeft? En wat zie je als je verschillende denkbeeldige werelden bij elkaar zet?

Gedurende drie zaterdagen organiseert het Streetview Collectief op verschillende locaties in Noord een workshop waarin deelnemers door middel van kunst en muziek aan de slag gaan met denkbeeldige ruimtes. Er zijn workshops voor zowel kinderen als volwassenen.
Op de zondagen verwerken drie kunstenaars uit Noord jouw ideeën in een tentoonstelling die op locatie en online te volgen is. Alle activiteiten zijn gratis.

[IN A BOX] is een project van Streetview Collective, gemaakt in samenwerking en dankzij de steun en samenwerking van De Muziekstraat, steun van Stichting steunfond BJA-COW, en locaties en partners Zitkhoek café, Speelvogel Playground en VerbroederIJ.

reserveren kan via: streetviewcollective@gmail.com

http://www.streetviewcollective.com/in-a-box.html

 

Beeldende kunst
Gratis
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief