zo 11 jul

12:00 - 17:00, De VerbroederIJ
 

In A Box: Eindfeest!

 

Eindfeest [IN A BOX] ​

Iedereen is welkom! ​

Na drie weekenden vol fantasie creëert Streetview Collective een gezamenlijk kunstwerk waarin ieders verbeelding met elkaar verweven is. ​

De tentoonstelling is een wandelroute tussen de VerbroederIJ, cafe de Zithoek en de Sijsjestraat 21B/ Speelvogel Speeltuin.

***

Wat gebeurd er als jouw fantasie de vrije loop krijgt? Hoe voelt het als je die fantasie een vorm geeft? En wat zie je als je verschillende denkbeeldige werelden bij elkaar zet? Gedurende drie zaterdagen organiseert het Streetview Collectief op verschillende locaties in Noord een workshop waarin deelnemers door middel van kunst en muziek aan de slag gaan met denkbeeldige ruimtes. Er zijn workshops voor zowel kinderen als volwassenen.
Op de zondagen verwerken drie kunstenaars uit Noord jouw ideeën in een tentoonstelling die op locatie en online te volgen is. Alle activiteiten zijn gratis.

[IN A BOX] is een project van Streetview Collective, gemaakt in samenwerking en dankzij de steun en samenwerking van De Muziekstraat, steun van Stichting steunfond BJA-COW, en locaties en partners Zithoek café, Speelvogel Playground en VerbroederIJ.

 

Cultuur
Opening
gerelateerd

Nieuwsbrief