zo 11 jul

12:00 - 17:00, De VerbroederIJ
 

UITGESTELD – In A Box: Eindfeest!

 

Door omstandigheden zal de eindpresentatie van In A Box 11 juli niet plaatsvinden, maar zal deze worden uitgesteld naar een datum eind augustus. Wij houden je graag op de hoogte op onze online kanalen voor meer activiteiten rond het project In A Box deze zomer.

Eindfeest [IN A BOX] ​

Iedereen is welkom! ​

Na drie weekenden vol fantasie creëert Streetview Collective een gezamenlijk kunstwerk waarin ieders verbeelding met elkaar verweven is. ​

De tentoonstelling is een wandelroute tussen de VerbroederIJ, cafe de Zithoek en de Sijsjestraat 21B/ Speelvogel Speeltuin.

***

Wat gebeurt er als jouw fantasie de vrije loop krijgt? Hoe voelt het als je die fantasie een vorm geeft? En wat zie je als je verschillende denkbeeldige werelden bij elkaar zet?

Gedurende drie zaterdagen organiseert het Streetview Collectief op verschillende locaties in Noord een workshop waarin deelnemers door middel van kunst en muziek aan de slag gaan met denkbeeldige ruimtes. Er zijn workshops voor zowel kinderen als volwassenen.
Op de zondagen verwerken drie kunstenaars uit Noord jouw ideeën in een tentoonstelling die op locatie en online te volgen is. Alle activiteiten zijn gratis.

[IN A BOX] is een project van Streetview Collective, gemaakt in samenwerking en dankzij de steun en samenwerking van De Muziekstraat, steun van Stichting steunfond BJA-COW, en locaties en partners Zithoek café, Speelvogel Playground en VerbroederIJ.

http://www.streetviewcollective.com/in-a-box.html

 

Cultuur
Opening
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief