zo 24 dec

Dit evenement vindt plaats tussen 23/12/2023 - 07/01/2024

10:00 - 19:00, Eye Filmmuseum
 

Kerstvakantie in Eye: kijk- en maakplezier voor het hele gezin!

 

Tijdens de feestdagen is er in Eye Filmmuseum elke dag iets leuks te doen. Kom kijken, maken en spelen bij de specials van Cinemini en Filmmagie, laat je meevoeren door de mooiste familiefilms, ervaar de magie van film in de tentoonstelling, creëer je eigen toffe stop-motion animatie, en meer! 

Bekijk de agenda op: www.eyefilm.nl/kerstvakantie

Kijken, maken en spelen bij Cinemini en Filmmagie  
Ervaar de magie van film in de meest sfeervolle filmzaal van Eye. Bij Cinemini (2-6 jaar) kijken de allerkleinsten korte films met daarna spel in een betoverend lichtlandschap. Bij de Filmmagie special Filmen zonder camera (6+) kijk je korte films en maak je samen een filmpje van echte celluloid-filmstroken. En bij de Filmmagie special Circus doe je na het film kijken samen de coolste acrobatentrucs en stralen jullie als een echt circusgezelschap.

Familiefilms voor de donkere dagen 
Laat je met het hele gezin meevoeren door de beste familiefilms van nu. Zoals de grappige feelgood film Jippie No More!, winnaar van de publieksprijs op het Cinekid Festival. Sneeuwvlokken, fonkelende kerslichtjes en de liefste teddybeer; met Teddy’s Kerstfeest kom je zeker in de kerststemming!

Maak de blits met jouw eigen animatiefilmpje  
Zelf aan de slag met film? Op de animatietafels maak je gratis je stop-motion filmpje met je eigen telefoon. Op 28 + 29 dec en 2 + 3 jan tussen 14 en 16 uur staat een professioneel animator klaar om je op weg te helpen. De tofste ingediende creaties draaien we af op scherm.

Interactieve tentoonstelling over film 
Meer leren over de geschiedenis van film, zelf een gek filmpje maken of even chillen in een filmpod? Het kan allemaal in de interactieve tentoonstelling Wat is film. Gratis te bezoeken t/m 17 jaar!

Flinke korting met Stadspas groene stip

Bezoek met je stadspas groene stip een film of activiteit voor slechts €1,50, en de tentoonstelling gratis.

Boek nu je ticket op www.eyefilm.nl/kerstvakantie

foto: Christine Rose Divito

 

Circus, Cultuur, Educatie, Film, Mediakunst
Educatie, Expositie, Geschikt voor kinderen, Language no problem, Museum, Stadspas, Stadspas groene stip, Tentoonstelling, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief