zo 10 sep

15:30 - 17:30, Podium Buiksloterkerk
 

Klezmagic !!

 

Klezmagic ontstond in 2008 in de muziekschool van Amsterdam Noord op initiatief van docent Emirhan Tuga en startte in 2019 als zelfstandige muziekgroep.

De tienkoppige band speelt traditionele klezmer- en balkanmuziek, waarbij instrumentale nummers worden afgewisseld met het zingen van kritische en humorvolle Nederlandse teksten. Klezmagic speelde dit voorjaar onder meer op het hoofdpodium van Rollende Keukens, het Bredewegfestival, Lepeltje Lepeltje en in het voorprogramma van de Amsterdam Klezmer Band in Club Amsterdam Klezmer in Mezrab. In de zomers van 2020-2023 toerde de band door Europa.

Klezmagic speelt vrolijke en aanstekelijke muziek die uitnodigt tot dansen en lachen, maar ook ruimte biedt voor gevoelens van verlangen en weemoed.

De band bestaat uit Bart Damstra (cello), Bendert van Dijk (drums), Elsa Lubbers (trompet), Marike Knegtering (viool), Koolstra (altviool/zang), Gijs Stigter (accordeon/zang), Joey Doorten (gitaar/zang), Nick van der Woude (Klarinet), Olivia Jaeggi (basgitaar).

 

Het concert begint om 15.30 en duurt tot ca. 17.15 uur (met een pauze). De kerk is open vanaf 15.00 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 15,00 (> 18 jaar), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 7,50 (< 18 jaar). Kaarten zijn te koop via https://www.buiksloterkerk.nl

 

 

Foto: Isa van Bussel

Trailer: https://youtu.be/dbXibFWLLlU

 

Cultuur
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief