zo 28 nov

15:30 - 17:15, Podium Buiksloterkerk
 

Lied van de Herfst door Lisanne Soeterbroek en Het Vespucci Kwartet

 

Lied van de herfst is een gevarieerd en romantisch programma met muziek van bekende componisten als Purcell, Diepenbrock, Mendelssohn, Zemlinsky, Louis Andriessen en Beethoven, maar ook van de bijzonder getalenteerde en jonge componist Mohammed Fairouz. Zijn Kol Nidrei (‘alle beloften’), een oud aramees gebed, gaat over menselijke onvolmaaktheid, struikelen, het maken van fouten en nederigheid.

In Lied van de Herfst speelt en zingt Lisanne Soeterbroek ook een paar solostukken. Het volledige programma wordt ter plekke uitgereikt, voorafgaand aan het concert.

Het Vespucci strijkkwartet werd opgericht in 2009 en gaf sindsdien op vele podia concerten in binnen- en buitenland met een repertoire van barok tot hedendaags. Het kwartet bestaat uit topmusici: Lisanne Soeterbroek (viool en zang), Ruña ’t Hart en Stephanie Steiner (viool), Douw Fonda (cello). Lisanne is daarnaast 1e concertmeester van het Antwerp Symphony Orchestra,  Ruña heeft haar eigen kamermuziekserie in de Engelse kerk op het Begijnhof in Amsterdam, Stephanie is altvioliste bij het Nederlands Philharmonisch Orkest en Douw maakt onder andere deel uit van het Benjamin Franklin Trio.

 

Het concert begint om 15:30 uur en duurt tot ca. 17:15 uur inclusief pauze. De zaal is open vanaf 15:00 uur.

Regulier: € 17,00. Vriendenprijs: € 15,00. Entree inclusief koffie en thee. Kaarten zijn uitsluitend te koop via www.buiksloterkerk.nl

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief