wo 06 dec

13:00 - 13:30, Podium Buiksloterkerk
 

Lunchconcert met Femke Hulsman, Lisette Carlebur en Victor Baena

 

De toegang is gratis

Wilt u zeker zijn van een plaats, reserveer dan via de website

 

Violiste Lisette Carlebur en organist Victor Manuel Baena de la Torre traden eerder op in de Buiksloterkerk als het Duo Sonorous. ‘Sonorous’ (indrukwekkende diepe en volle klank) is een goede omschrijving van de bijzondere combinatie van kerkorgel en viool. Het duo speelde met veel succes in binnen- en buitenland bestaande stukken van barok tot modern en eigen arrangementen.

 

Vandaag wordt het tweetal aangevuld met Femke Hulsman, mezzosopraan bij de Dutch National Opera Academy. Ze startte haar studie klassieke zang aan het Conservatorium te Amsterdam na eerst in Utrecht een bachelor in psychologie te hebben behaald.

 

Victor Baena begon zijn orgelstudie in Spanje, vervolgde die in Amsterdam en Hamburg. Hij behaalde belangrijke prijzen en speelt op beroemde instrumenten in binnen- en buitenland. Victor heeft een stevige basis in Amsterdam-Noord als organist van de Nieuwe Augustinuskerk (tot september 2023) en mentor van en leraar op het orgel van de Buiksloterkerk. Hij is ook organist van de Mozes en Aäronkerk aan het Waterlooplein.

 

Lisette Carlebur begon met vioolspelen op haar vijfde, werd al vroeg herkend als groot talent en ontving vanaf haar dertiende talrijke prijzen. Naast het spelen van talrijke concerten, geeft Lisette onder andere ook les aan de Muziekschool van Amsterdam-Noord.

 

Het concert begint om 13.00 uur en duurt ongeveer 30-40 minuten. De kerk is open vanaf 12.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

 

Foto: Lisette Carlebur

 

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief