vr 29 apr

20:00 - 21:00, Podium Buiksloterkerk
 

Marjolein Keuning met Songs of Silence: try out

 

Marjolein Keuning heeft haar sporen verdiend in theater en tv. Zij speelde in vele musicals waaronder Les Misérables, Cats, Chicago, You’re the top en presenteerde het succesvolle programma Het gevoel van, waar ze duetten met diverse internationale artiesten zong. Velen kennen haar van haar spraakmakende rol in Goede Tijden Slechte Tijden, waar ze Maxime speelde, en ook van andere rollen op tv en film.
Door de corona crisis werd cultuur de afgelopen tijd voor iedereen iets van dichtbij huis en kleinschalig. Vorige zomer ging Marjolein daardoor terug naar haar eerste liefdes, zang en gitaar, en maakte een programma, waarbij het publiek in de buitenlucht met koptelefoons op toch heel intiem kan genieten.

Sinds korte tijd speelt zij samen met Leon Mennen (zang en gitaar), een veelgevraagd gitarist in studio’s, theater en concertzaal. Hij trad op met vele artiesten en gezelschappen, waaronder Jaap van Zweden, André van Duin, het Nederlands Ballet Orkest en in musicals als Miss Saigon, en Ciske de Rat.

De voorstelling in de Buiksloterkerk is een try out van het concert dat straks in de openlucht op landgoederen en in de natuur zal worden gespeeld. Marjolein is benieuwd naar de reacties van het publiek op deze uitvoering in Amsterdam-Noord. Na afloop is daarvoor voldoende gelegenheid.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Entree (inclusief koffie en thee): € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 15,00 (normaal). Kaarten zijn uitsluitend te koop via https://buiksloterkerk.nl/

 

Cultuur
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief