vr 15 apr - za 16 apr

20:00 - 14:00, Zonnehuis
 

Mr. Moon door Moon Cabaret

 

“Een show die clowns, muzikanten, een diva, een poppenspeler, en een overdaad aan ringmeesters samenbrengt.”

vrijdag 15 april  20:00 uur
zaterdag 16 april 14:00 uur

Twee jaar geleden begon Mr. Moon de draaien voor toeschouwers over de hele wereld, en we zijn nog steeds op reis en op zoek naar nieuwe avonturen. Deze familie, deze band, deze groep artiesten en freaks begon met touren door Europa, waar ze speelden op festivals, pleinen en straathoeken, waarna ze afreisden naar Mexico om daar hun show te vertonen in restaurants, cabarets, mezcal bars en theaters verspreid over het hele land.

De reis van Mr. Moon brengt je van het ene naar het andere uiterste: van een lach naar een traan, van twijfel naar liefde, van politiek naar poëzie.

Mr. Moon werd in 2019 ontwikkeld door Moon Cabaret, de theatertak van het internationale kunstenaarscollectief Snowapple. Het gezelschap wilde een show creëren die op onverwachte plekken kon worden opgevoerd, onverwacht publiek kon bereiken en de meest gedurfde en getalenteerde artiesten bij elkaar kon brengen.

In 2021 kruiste de Moon-familie het pad van Mujeres del Viento Florido en kreeg ze de kans om samen met hen op te treden tijdens de Mexicaanse Mr. Moon tour in oktober 2021. Mujeres del Viento Florido is een Mexicaanse regionale groep, opgericht in 2006 door Maestra Lety, die meer dan 40 vrouwen uit verschillende gemeenschappen uit de staat Oaxaca samenbracht. Samen vertolken zijn een repertoire dat traditioneel uitsluitend door mannen werd uitgevoerd. Sindsdien hebben we met vier van deze getalenteerde musici samengewerkt, namelijk: Regina López, Yessica Hernández, Flor Gutíerrez en Diana Martínez, oftewel: el Cuarteto del Viento Florido.

Kaarten a € 14,99 zijn HIER verkrijgbaar.

 

Cultuur, Muziek, Theater
Concert, Performance, Straattheater, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief