wo 27 apr

12:00 - 20:00, NDSM-werf
 

NDSM Vrijhaven

 

Na twee jaar afwezigheid, lijken de voortekenen eindelijk weer gunstig en kan eindelijk het tienjarig jubileum van NDSM Vrijhaven gevierd worden. Zo’n 20 partijen onder aanvoering van Stichting NDSM-werf zorgen ervoor dat Amsterdammers maar naar één plek hoeven tijdens Koningsdag. Met de grootste kindervrijmarkt van de stad en de leukste feestjes is NDSM Vrijhaven een feest voor iedereen.

Het programma voor dit jaar kent veel oude bekenden: , Karnival en de kindervrijmarkt zorgen voor vertier voor de kleintjes. Noorderlicht Café, IJver, Pllek en Cannibale Royale openen hun deuren en hosten (live) muziek, hapjes en drankjes. Ook zijn de weer van de partij om een de dag een zomers tintje te geven met hun heerlijke cocktails en tropische muziek. De vriendengroep van Habitat brengt de disco en jungle naar de NDSM.

Nieuwe deelnemers

Nieuwe namen aan het Vrijhaven firmament zijn 3X3 United. Dit straatbasketbal-collectief zal in samenwerking met zorgen voor vette programmering voor jong en oud. Bezoekers kunnen hun creaties kwijt tijdens de workshops, maar ook professionele spuiters aan het werk zien. De studenten van de AHK werken op dit moment hard aan een nieuw concept om NDSM Vrijhaven mee te verrijken. Wat dat zal zijn, houden zij nog even als verrassing.
Terug van weggeweest zijn onze vrienden van Treehouse. Na hun verhuizing, zijn ze groter en creatiever terug dan je ooit van ze gewend bent.

De ADAM Music School biedt een podium aan alle kinderen die muziek maken. Samen jammen, een optreden geven met je band, alles kan en alles mag. Dit podium is alleen voor muzikanten onder de 18 jaar!

In aanloop naar Koningsdag zal Stichting NDSM-werf de programmering steeds verder ontsluiten. Houd de website www.ndsmvrijhaven.nl en Instagram @ndsmvrijhaven Er is ook nog steeds ruimte voor nieuwe initiatieven en kleinschalige activaties. Iedereen kan meedoen! Van krattenstapelen tot Spijkerpoepen. Plannen zijn welkom via idee@ndsmvrijhaven.nl.

Grootste gratis festival tijdens Koningsdag

Net als voorgaande jaren is het festival gratis toegankelijk voor iedereen. Wel vragen we €1 voor je beker. Alleen voor de kindervrijmarkt wordt een kleine fee voor de kraampjes gevraagd. De grondplaatsen zijn kosteloos te reserveren.

NDSM Vrijhaven is een initiatief van Stichting NDSM-werf en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en alle deelnemende partijen.

 

Cultuur
Buiten, Festival, Geschikt voor kinderen, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief