ma 22 aug

Dit evenement vindt plaats tussen 22/08/2022 - 27/08/2022

Hele dag, Pexpo
 

Noord Najagen, met Julie Hrudová

 

Twee jaar lang publiceerde fotografe Julie Hrudová wekelijks een prachtige fotopagina in de PS-bijlage van Het Parool. Elke plaat toonde Amsterdam op z’n best, met een mix van humor en vervreemding. Onlangs verschenen ze in boekvorm: Chasing Amsterdam, dat meteen was uitverkocht.

Nu kun je met haar jagen op de essentie van Noord. Ze neemt je vier dagen lang dit stadsdeel in en leert je te kijken en te knippen. Je mooiste foto van die vierdaagse wordt op groot formaat fotopapier afgedrukt en geexposeerd in PEXPO.

Je hoeft geen ervaren fotograaf te zijn, je moet alleen een flinke dosis nieuwsgierigheid hebben. Julie zorgt voor een prettige mix tussen lichtvoetigheid en deskundigheid. Pexpo zorgt voor camera’s (je eigen camera mag ook), een lunch, de nazit en de fotoprints. Allen zorgen voor heel veel plezier.

Kosten? Vier dagen + camera’s + lunches + nazit + fotoprint (60 x 80) kosten 120 Euro. Maar… korting voor studenten, stadspasbezitters, en andere goede redenen om het financieel wat rustiger aan te doen😊

 

Fotografie
Stadspas, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief