wo 08 nov

20:00 - 22:00, Zonnehuis
 

Noorderwoord met o.a. Jannah Loontjens en Farbod Moghaddam

 

Noorderwoord is een literair evenement met de gezelligheid en diversiteit waar stadsdeel Noord bekend om staat. Een evenement waar iedereen elkaar begroet: jong, oud, schrijver, muzikant, Noord-bewoner, niet Noord-bewoner. Pak ook een stoel en schuif aan! Deze keer met o.a. Farbod Moghaddam.

Noorderwoord is een literair evenement met de gezelligheid en diversiteit waar stadsdeel Noord bekend om staat. Een evenement waar iedereen elkaar begroet: jong, oud, schrijver, muzikant, Noord-bewoner, niet Noord-bewoner. Pak ook een stoel en schuif aan!

Aangekondigd schrijver en acteur Joost Prinsen heeft helaas moeten afzeggen. Gelukkig kunnen we een andere geweldige schrijver bevestigen: niemand minder dan Jannah Loontjens! Verder staat cabaretier Farbod Moghaddam op het podium. De vertrouwde Noorderwoordmonoloog gaat deze keer over Eva Bollen. De monoloog wordt geschreven door Annabelle ten Wolde en opgevoerd door Christine van Stralen. Natuurlijk zijn er ook bijdragen van onze huisband Trio Lampe, huisdichter Lamyn en de Noordboekentip van Lot Douze (Boekhandel Over het water).

Zoals altijd is de presentatie in de handen van schrijver en Noordbewoner Christine Otten. Zij brak door in 2004 met de grote roman De laatste dichters die genomineerd werd voor de Libris Literatuur Prijs, bewerkt voor theater en is vertaald in het Engels.

Programma van SLAA & Christine Otten
Onder redactie van Christine Otten en SLAA.

Meer info: https://stadsherstel.nl/cultuuragenda/noorderwoord-2/
Kaartverkoop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/noorderwoord8nov

 

Literatuur
Performance
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief