do 14 mrt - zo 29 sep

10:00 - 18:00, Eye Filmmuseum
 

Nu:Reality – Virtual Reality in Eye

 

Nu:Reality – Eye Virtual Reality programma – nodigt je uit om een buitengewone reis te maken naar het rijk van Virtual Reality, beginnend op 14 maart. We zijn verheugd om een meeslepend programma te presenteren dat je zintuigen zal prikkelen.

Nu:Reality zich in 3 verschillende programma’s: Naturally Immersive (14 maart t/m 14 mei), Final Frontier (15 mei t/m 15 juli) en Trailblazing Taiwan (16 juli – eind september).

Via een zorgvuldig samengestelde selectie van films en ervaringen word je ondergedompeld in het hart van:

Final Frontier: Schiet dwars door het hemelgewelf naar het onbekende. Stap aan boord van een ruimteschip, herbeleef de historische Apollo 17-missie van dichtbij en ontmoet de ‘prophet of the space age’. De drie 360-gradenfilms laten je de aarde ontstijgen.

Great Hoax & Spheres: Speel de hoofdrol in een fake maanlanding en luister naar de sterren in twee meeslepende interactieve installaties.

Shadowtime & Spheres: Stap in twee verschillende werelden tegelijk, met twee lichamen en vier handen. En duik in een zwart gat of ontwaar de verborgen muziek van de kosmos.

Kom naar Eye Cinema 4 voor de Final Frontier ervaring, of bezoek de Eye VR Stations om Great Hoax, Spheres of Shadowtime te verkennen, vanaf 15 mei.

Let op: binnen de aangegeven programmaperiode zijn er wisselende data en aanvangstijden. Reserveer je tickets via de Nu:Reality-pagina’s.

 

Film
Geschikt voor kinderen, Language no problem, Museum, Stadspas, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief