wo 16 aug

18:00 - 21:00, PLLEK
 

ONTDEK DE KRACHT VAN TAMBÚ

 

Baba Awokose presenteert een vierdaagse workshopreeks in het teken van healing en connectie met het slavenverleden. Door middel van zang, spel, beweging en bewustwording maken deelnemers kennis met de rijke geschiedenis en therapeutische kracht van Seú en Tambú muziek, in het bijzondere kader van de herdenking van 160 jaar afschaffing van slavernij. 

Een unieke workshop voor bewustwording en integratie. Ervaar het ritme van weerstand, veerkracht, opluchting en genezing. Sluit je aan bij onze reis naar empowerment en vrijheid door zang, ritme, dans en ritueel!

Op de tweede dag zullen we de Tambu behandelen. Er wordt uitleg gegeven over het instrument en hoe het te bespelen. Ook wordt er informatie verleend over rituelen die leiden naar genezing en over genezingsdrums.

Entrée is gratis, maar we zullen vragen om een kleine donatie. Let op: de donatie is niet voor onszelf. Het zal worden toegewijd aan kinderen op het eiland Curaçao, om muziekinstrumenten te maken. Om onze cultuur te versterken.

 

Educatie
Gratis, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief