di 04 jun

19:30 - 19:30, Zonnehuis
 

Paradiso presenteert: Jessica Pratt + Support: Joanna Sternberg

 

Jessica Pratt is een Amerikaanse singer-songwriter die de folk- en indiewerelden verrijkt met een kenmerkende stem en tijdloze muziek.
Jessica Pratt
In 2012 brengt Pratt debuutalbum ‘Jessica Pratt’ uit, waarop ze melancholie omarmt en transformeert in poëtische melodieën. Haar muziek is zowel subtiel als gelaagd, dankzij de inzet van haar akoestische gitaar en zang. Haar intieme optredens worden vaak gekenmerkt door haar kwetsbare aanwezigheid. Met albums ‘On Your Own Love Again’ en ‘Quiet Signs’ bewijst Pratt haar artistieke veelzijdigheid en vermogen om tijdloze muziek te creëren.

Special guest: Joanna Sternberg
De uit New York afkomstige Joanna Sternberg is een singer-songwriter, muzikant en beeldend kunstenaar. Op vijfjarige leeftijd leert hen piano spelen en vervolgens gitaar, bas en contrabas. Het laatste instrument is ook het het instrument dat hen studeerde op het Mannes College of Music en The New School for Jazz & Contemporary Music. Sternberg is vanaf jonge leeftijd freelance muzikant en beeldend kunstenaar, maar begon pas met liedjes schrijven en zingen toen hen 23 was. Ondertussen heeft Sternberg twee folkalbums uitgebracht die allebei goed ontvangen zijn. Ook leerde hen nog viool, drums, banjo en mandoline spelen.

 

Meer informatie & ticketverkoop

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief