za 14 jan

10:00 - 12:00, PLLEK
 

PLLEK ADEMWORKSHOP | CHRIS WENKER

 

De deelnemers dienen zelf een matje, dekentje en kussentje mee te nemen.

——–

Breathwork is een omvattende term voor diverse ademhalingsoefeningen waarbij door bewuste controle van de ademhaling de mentale, emotionele of fysieke toestand wordt beïnvloed. Ademhaling is één van de meest onderschatte krachten van het lichaam. Een correcte manier van ademhalen heeft veel invloed op je staat van zijn, een positieve impact op je immuunsysteem en kan stress en spanning beter reguleren.

Door (met de juiste begeleiding) meer focus te leggen op een juiste ademhaling, kom je in een alternatieve staat van bewustzijn, een natuurlijke ‘high’. Breathwork is een natuurlijk medicijn met een therapeutisch effect die ons helpt herinneren en laat ervaren wie en wat we in diepte zijn. Door Breathwork kom je dichter bij jezelf, sterker in contact met je levensenergie!

Chris Wenker heeft ruime ervaring met het verzorgen van deze Breathworksessies. Met een achtergrond als inspanningsfysioloog en fysiek coach in de topsport weet hij unieke ademhalingsworkshops te verzorgen.

Wil jij eens meemaken wat de kracht van ademhalen voor impact op jou kan hebben? Meld je dan aan voor deze Breathworksessie van Chris en ga mee op een prachtige innerlijke reis.

Entree: €22,50
Aanmelden: mail naar chriswenker@gmail.com en meld je aan voor 14 januari

 

Educatie
 

Delen:

Nieuwsbrief