di 19 sep

20:15 - 22:15, PLLEK
 

PLLEK FILMS WITH A VIEW

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Strawberry Mansion  (2021) speelt zich af in een surrealistische toekomstige wereld. Dromen worden opgenomen en belast door de overheid. James Preble, gespeeld door Kentucker Audley, is zo’n belastinginspecteur die de dromen van mensen moet belasten.

Wanneer James een oudere vrouw genaamd Bella bezoekt wordt hij verstrikt in haar droomwereld, waar fantasie en realiteit samensmelten. Terwijl James dieper in Bella’s droomuniversum duikt, wordt hij geconfronteerd met zijn eigen jeugdherinneringen, liefdesverdriet en verlangens.

Strawberry Mansion onderzoekt thema’s als herinnering, verbeelding en de kracht van dromen.

 

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €9 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen. OP = OP

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

 

Film
Buiten, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief