vr 18 aug

21:30 - 22:30, PLLEK
 

PLLEK LIVE STAGE | KAY SLICE

 

Deze zomer presenteren we Pllek Live Stage – Outdoor! Het is de perfecte cocktail van ons strand, een podium, (live) muziek en zwoele zomeravonden. De line up is steeds wisselend, dus laat je verrassen of hou onze website in de gaten voor meer informatie en aankondigingen. 

Zijn debuutalbum ontving 4 sterren van het NRC, hij zette North Sea Jazz Festival op zijn kop, won recentelijk een Sublime award, pakte de aandacht van internationale blogs zoals Earmilk, Wordplaymag, Atwoodmagazine en Nativemag trad met zijn live-band op bij VPRO Mundo en 3FM en ontving meerdere lovende liverecensies van 3voor12.

Kay Slice mixt soulful hiphop – geïnspireerd door acts als Anderson Paak en The Roots – met afrobeat geïnspireerd door artiesten als Ebo Taylor en Fela Kuti. Zijn muziek is bezield. Het is het resultaat van een queeste naar zijn eigen ik, via zijn moeder- en vaderland Ghana. Kay ziet muziek dan ook als de ideale vorm om dieper te connecten met zijn roots. De afrobeat vertegenwoordigt het deel van hemzelf dat hij alleen kende van de Ghanese verjaardagen, van de cd’s die zijn vader speelde. In zijn werk omarmt en toont hij zichzelf in alle facetten, en daarmee richt hij de spotlights op iedereen die net als hij het product is van meerdere culturen. Hij heeft een grote missie: een rijke indruk van Afrika meegeven aan zijn generatie. Afrika als het deel van de wereld waar de spirituele kracht van muziek wordt erkend en gevierd. Met zijn muziek wil Kay ook vertellen over mensen die niet gezien worden, gevoelens die nog niet omarmd worden. Zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt in de zoektocht naar jezelf.

Entrée is gratis!

 

Muziek
Buiten, Concert, Gratis, Language no problem, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief