za 22 jun - zo 23 jun

18:00 - 03:00, PLLEK
 

PLLEK MIDZOMERNACHT

 

Op de langste dag van het jaar, de kortste nacht van het jaar – en tevens de échte aftrap van de zomer – vieren we de zomerzonnewende: Midzomernacht! Een avond vol performances, een vuurceremonie én een volwaardige clubnacht. Licht en kleur smelten samen in het thema van deze Midzomernacht: Dance of Light. Trek je tofste, kleurrijkste of meest reflecterende outfit aan en dompel jezelf onder van ‘s avonds tot diep in de nacht!

DANCE OF LIGHT
We vieren het spectrum van kleur, licht en diversiteit deze Midzomernacht. Kijk door de kaleidoscoop en zie de wereld op een nieuwe manier. Met elke draai aanschouw je nieuwe patronen en combinaties en ontdek je nieuwe facetten. Het licht danst en reflecteert, net als wij op deze zonovergoten avond.

ARTIESTEN
Gedurende de avond vinden er diverse zinnenprikkelende performances plaats. Na de vuurceremonie neemt de avond een dansbare wending en nodigen we je uit voor een clubnacht met DJ Isis en Arabella Memdouh.

VUURCEREMONIE
Het hoogtepunt van de avond draait om de vuurceremonie, waarvoor je wordt geïnspireerd om na te denken over de thematiek van de avond. Dat wat je wilt manifesteren kun je opschrijven en laten bekrachtigen door het vuur.

TIMETABLE
De details van ons programma worden binnenkort bekendgemaakt. Verwacht een avond vol muziek en performances die naadloos overgaan in een eclectische clubnacht.

DRESS CODE
Dress to impress & shine bright! Denk kleur, reflectie en patronen, even uitbundig en eclectisch als een kaleidoscoop.

Deuren open / start: 18:00
Performances: gedurende de avond
Live muziek: 21:30
Vuurceremonie: 22:00
Clubnacht: 23:00 – 03:00
Toegang: gratis

 

Buiten, Gratis, Language no problem, Performance, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief