vr 19 mei - za 20 mei

23:00 - 03:00, PLLEK
 

PLLEK NIGHTCLUBBING | PUSH IT @ PLLEK

 

Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes!

Op 19 mei een bijzondere editie van Pllek Nightclubbing: Pushin Wood komt langs met hun dansavond PUSH IT, en dit dreigt een heet avondje te worden! DJ Tahira uit Sao Paolo komt langs om de release te vieren van de nieuwe single “Turma da Bênção Apresenta”. Deze release wordt niet 1 maar 2 keer uitgebreid gevierd: op 19 mei in Pllek Amsterdam en op 20 mei in Vera Groningen. iZem uit Montpellier Frankrijk maakt de lineup compleet en Mano van Mano A Mano Produções / Africadelic Festival viert zijn verjaardag en jij kan er bij zijn!

PUSHIN WOOD

Misschien herinner je je nog eerdere Koningsdag edities of toen Pushin Wood langskwamen met GUTS. Ze voelen zich als een vis in het water bij Pllek en blijven maar terugkomen. Ze zijn uitgegroeid tot een begrip voor iedereen die houdt van nieuwe muziek te ontdekken. Hun sets zijn levendig en staan altijd bol van eigenzinnigheid. Behalve hun maandelijkse dansavonden in Groningen (die steevast zijn uitverkocht en waar ze meer dan 100 artiesten uitnodigden!) hosten ze nu ook hun eigen radiostation  waar je nonstop muziek uit hun studio en platencollectie kunt luisteren.

iZEM

Ochtendmens in hart en nieren en studiobeest met ijzeren discipline. iZem aka Jeremy weet muziek zo te brengen dat je altijd zin houdt in meer. Zijn muziek heeft die moderne global sound met rijke smaken uit alle continenten, wat je terug kunt horen in zijn talrijke producties en remixes die hij afgelopen jaren uitbracht. Zijn album kwam uit bij Soundway, na zijn remix van Quantic. iZem heeft z’n 2e album op de plank op een haar na af, waarvan hij hopelijk wat in Pllek gaat laten horen.

TAHIRA

Dat er in Brazilië eindeloos muziek te ontdekken valt: als muziekliefhebber ontkom je er niet aan. Tahira is de muzikale reisleider door alle uithoeken van dit grote land en weet je keer op keer te grijpen en te verassen met authentieke ritmes en melodieën. Hij nodigt je uit om mee op avontuur te gaan en danst in zijn sets door de vele tempos en stijlen die zijn rijke cultuur te bieden heeft. Zo laat hij horen wat er zich in hedendaags in Brazilië afspeelt combineert dat op speelse wijze met de originele muziek waar die ritmes vandaan komen. Misschien dat zijn DJ sets daarom altijd een genot zijn om naar te luisteren en is hij de favoriete DJ van veel DJs.

Entree is gratis!

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief