za 30 jul

Dit evenement vindt plaats tussen 27/07/2022 - 31/07/2022

20:15 - 22:00, Zonnehuis
 

PRIDE CHANTANT 2022 | “Een potje zingen met de poten”

 

Artiesten en kleinkunstenaars brengen een theaterprogramma vol ontroerende, mooie, humoristische, kritische, schrijnende en vrolijke liedjes over het seksueel anders zijn en de kleinburgerlijke normen.

Een muzikaal eerbetoon aan de pioniers van toen en de artiesten en de tv-persoonlijkheden van nu die een weg hebben gebaand voor de nieuwe generatie. En een hommage aan de mensen die hun nek uitsteken voor de acceptatie en emancipatie van homoseksualiteit in al haar vormen. De titel is een cabareteske knipoog naar de taal die ooit werd gebezigd.

Nederlied voegt met dit programma een cultuuraspect toe aan de Pride Amsterdam en brengt de Pride 2022 in het sfeervolle monumentale theater Het Zonnehuis naar Amsterdam Noord.

Het vaste tableau de la troupe bestaat uit: Tony Neef, Frans Mulder, George Groot, Irene Hemelaar, Evert de Vries, Naomi Antonius, Emile Baars, en Bart Steenbeek.

Laat je verrassen! Naast een vast tableau de la troupe zijn er per voorstelling afwisselend gastoptredens van: Astrid Nijgh, Sjors van der Panne, Marijke Boon, Alex Klaasen, Dolly Bellefleur, Barrie Stevens, Arie Cupé, Jimmy Hutchinson, Rikkert van Huisstede en/of Diederick Ensink.

Presentatie en regie: Evert de Vries & Frans Mulder
Combo onder leiding van: Paul Tijink
Accordeon: René Trok

 

 

Kaarten verkrijgbaar via https://www.nederlied.nl/pride-chantant-2022

 

Muziek, Theater
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief