do 14 sep - za 16 sep

Hele dag, Tolhuistuin
 

Read My World Internationaal Literatuur Festival

 

Read My World Internationaal Literatuur Festival

Met Kit de Waal, Travis Alabanza, Wana Udobang, Lola Shoneyin, Vamba Sherif, Lisa Weeda, Nisrine Mbarki en vele anderen.

Het Read My World Festival, het vooraanstaande platform voor het geschreven en gesproken woord uit de hele wereld, vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 16 september in de Amsterdamse Tolhuistuin en staat in het teken van het thema ‘Shivers’.
Read My World nodigt je uit om te verkennen wat ons gezamenlijk de ‘shivers’ geeft. Wat zijn die kleine tintelingen, die vluchtige momenten die ons inspireren en ons in beweging zetten?
Internationale schrijvers en dichters uit landen als Nigeria, Eritrea en de VS zullen het podium delen met hun Nederlandse en Europese collega’s, onder wie Karin Amatmoekrim, Janice Deul, Alara Adilow, Gerson Main en vele anderen.

Drie dagen lang word je ondergedompeld in een rijk programma vol literatuur, poëzie, gesprekken en muziek. Zoals ieder jaar biedt Read My World niet alleen een podium aan gevestigde namen, maar ook aan opkomend talent. Met ruim zestig Nederlandse vakgenoten wordt het een bijzondere mix van ervaringen en perspectieven, van ver en dichtbij.

Op zaterdag 16 september is de tuin gratis van 14.00-17.00 uur gratis toegankelijk: kom gezellig struinen langs de boekenkraampjes van onder ander Boekhandel van Noord en vele anderen, sluit aan bij een leesclub of kom een vertaal workshop volgen!

De kaartverkoop is gestart via www.readmyworld.nl/tickets.
zie het hele programma hier: www.readmyworld.nl

 

Cultuur, Literatuur, Muziek
Buiten, Festival, Language no problem, Performance, Stadspas, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief