wo 20 mrt

19:30 - 19:30, Zonnehuis
 

Relatiexpeditie | Marsha Pinedo en Anne Vries

 

Tijdens deze filmavond krijg je een uitzonderlijk kijkje in de binnenkant van een relatiecrisis.
Vrijwel elke langdurige relatie kent éen of meerdere crises, klein of groot. Persoonlijke trauma’s en pijnplekken worden in de partnerrelatie tijdens een crisis meer dan ooit aangeraakt. Je krijgt deze avond de mogelijkheid om van dichtbij te zien wat deze partners tijdens hun crisis hebben ervaren.

Op 20 maart tonen we twee gloednieuwe films:

Bo & Mirjam: Wat als de relatie zo verzuurd is geraakt dat contact geen optie meer lijkt? Na hun echtscheiding zagen Bo en Mirjam elkaar 4 jaar lang niet en verloor Bo ook compleet het contact met zijn dochter. Bo en Mirjam vertellen over hoe hun trauma’s doorwerkten in de relatie en hoe zij elkaar na jaren weer in vriendschap konden vinden. Dit verhaal gaat over de rauwheid van de liefde en is tegelijkertijd een ode aan de liefde.

Lotte & Sam: Hoe begint een relatie als één van de partners al drie jonge kinderen heeft? In de tweede film vertellen Lotte en Sam over de uitdagingen van een samengesteld gezin. Een verhaal over loyaliteit en vrijheid binnen vele liefdesbanden.

De stellen die in beeld komen brengen hoop, inspiratie en tools om voorbij schaamte, schuld en onze collectieve angst voor afwijzing en verlies te gaan. De pure, kwetsbare en rauwe beelden van deze stellen zijn verbindend en aanstekelijk.

Meer informatie & tickets

 

Film
 

Delen:

Nieuwsbrief