zo 04 dec

11:00 - 12:00, Podium Buiksloterkerk
 

Rond de wereld in 80 maten (6+) : een muzikale reis met Gunnar Graafmans

 

Rond de wereld in 80 maten is een spectaculair muziektheater met veel humor en virtuoos slagwerk. Gunnar Graafmans neemt het publiek mee op een muzikale ontdekkingsreis per trein, boot, en luchtballon van Europa naar Afrika en via Azië naar het Amerikaanse continent. Het is een voorstelling waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten en als vanzelf mee gaat zingen, dansen en spelen.

Opgegroeid in de Zweedse bossen van Åshammar en grootgebracht met Zweedse volksmuziek studeerde Gunnar Graafmans slagwerk en schoolmuziek op het Koninklijk conservatorium van Den Haag en leerde hij wereldmuziek spelen op alle bestaande slaginstrumenten Afgelopen jaren toerde hij met zijn melodisch en ritmisch slagwerk door Europa en daarbuiten, zoals in China, India, Azerbeidzjan en Brazilië. Daarnaast is hij componist en ontwikkelaar van lesmethoden voor muziekinstellingen en onderwijs.

De voorstelling begint om 11.00 uur en duurt 60 minuten. De kerk is open om 10.30 uur. Het adres is Buiksloterkerk 10, 1034VZ Amsterdam.

Entree ( inclusief koffie, thee en limonade): € 10,00 (Normaal), € 7,50 (Vrienden Buiksloterkerk), € 5,00 (kinderen < 12 jaar).
Kaarten zijn te koop via https://www.buiksloterkerk.nl

Illustratie: Gunnar Graafmans

Trailer:

 

Muziek
Geschikt voor kinderen, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief