zo 01 mei

15:00 - 17:00, Tolhuistuin
 

Sunday Sounds met Clean Pete

 

Sunday Sounds met Clean Pete

Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen; u bent vast en zeker bekend met de opzienbarende verschijning Clean Pete. Twee zussen net zo on-inwisselbaar als dat ze verwisselbaar zijn – en ergens daar tussenin liedjes die zonder blikken en toch veel blozen je hart ondersteboven hangen.

Het is een zeldzaamheid. Artiesten die even kleinkunst als indie zijn. Die net zo makkelijk het theater als je favoriete poppodium bespelen. Toch is dat precies wat Clean Pete doet. Hun albums staan vol alledaagse observaties die uiterst precies en pijnlijk in liedjes zijn gegoten. Een cello sluimert onverbiddelijk een liedje in en Loes sabelt met lichte, bijna verontschuldigende sneer in haar stem een minnaar neer.

Sunday Sounds
Voor muziekliefhebbers, buurtbewoners en tuinrecreanten presenteren we van mei tot en met augustus, iedere zondag Sunday Sounds. Een ontspannen middag met livemuziek onder de oude plataan in de idyllische tuin. De toegang is gratis en ook dit jaar vult onze huisgenoot Excelsior Recordings het programma met hun fijnste artiesten. Aanvullend zijn er zondagmiddagprogramma’s i.s.m. muziekfestival Into The Great Wide Open en Eurosonic Noorderslag.

Sunday Sounds is geschikt voor iedereen: of je nu houdt van muziek, wilt genieten van de mooie Tuin of het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten. De Tuin is elke zondag open tussen 12-17 uur. Het muziekprogramma start rond 15 uur. Ook voor kinderen is er ook genoeg te doen. Zo kan je de Speurtocht van Stout Konijn doen, een reuzenjenga bouwen, een potje Kubb spelen, een potje jeu de boulen of met een boekje chillen in het gras.

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.

Zomer in de Tuin
Beleef een inspirerende zomer met een boordevol programma in de Tolhuistuin. Met een rijk aanbod van live muziek, workshops, voorstellingen, dans en heerlijk eten, brengen we de ingrediƫnten voor samenzijn, bewonderen en genieten.

 

Muziek
Performance
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief