wo 21 aug

Dit evenement vindt plaats tussen 21/08/2024 - 25/08/2024

21:15 - 23:30
 

Sunsets

 

Sunsets

Relaxed met een drankje genieten van een zwoele zomeravond en een bijzondere film? Dat kan, want ook dit jaar zijn er weer openluchtvoorstellingen in het park bij het Eye-museumgebouw. Bij zonsondergang kun je deze zomer kijken naar films waarin de stad een personage op zich is.

In de buitenlucht bij zonsondergang kun je deze zomer kijken naar films waarin de stad van grote invloed is op de personages: Neo-Tokyo in Akira (Katsuhiro Ôtomo, 1988), Amsterdam in Ciske de Rat (Guido Pieters, 1984, op 35mm uit de Eye-collectie), suburbia in Ghost World (Terry Zwigoff, 2001), Berlijn in Lola rennt (Tom Tykwer, 1998) en Los Angeles in Point Break (Kathryn Bigelow, 1991). De presentatie is in handen van Noa Johannes (VPRO Cinema).

We vertonen de films op een gigantisch scherm van 12m bij 6m. Voorafgaand aan iedere vertoning vertonen we een eighties of nineties muziekvideo met link naar de hoofdfilm. Er is horeca op het terrein aanwezig.

Praktische informatie

Let op: je moet van tevoren een ticket reserveren: €7,50 regulier en gratis voor Cineville. Er is een maximaal aantal Cineville-reserveringen, dus als je verzekerd wilt zijn van een plaats: reserveer tijdig of koop een ticket van €7,50.

Je krijgt een stoel en een koptelefoon, je kunt geen eigen stoel meenemen. De vertoningen starten rond 21:15. Bij slecht weer wordt op de dag zelf besloten of de voorstelling doorgaat. We sturen dan een mailing naar de mensen die hebben gereserveerd.

 

Film
 

Delen:

Nieuwsbrief