za 18 mei

11:00 - 13:00, PLLEK
 

TANTRA AAN HET IJ | JACQUELIEN WEEL

 

Tantra aan het IJ bij Pllek – een ochtend op reis met Tantra om je levens en liefdesenergie te laten stromen. Oefeningen en info, voelen en weten, concreet en abstract, ying en yang, licht en donker….. we spelen met polariteiten zonder oordeel.

Deze workshop wordt verzorgd door Jacquelien Weel en Thabo Hollander.

Jacquelien Weel heeft als missie de liefde te leven. Ze heeft als ervaren handlijnkundige, numeroloog en tantrisch coach ruime ervaring met het begeleiden van mensen en groepen in bewustzijnsprocessen. Zij combineert creatieve, dynamische inhoud met de bedding en rust om ervaringen aan te gaan.

Thabo Hollander’s grote passie is de esoterische kennis van de verschillende wijsheidstradities verbinden en toegankelijk maken. Als energetisch therapeut, meditatie trainer en vertrouwenspersoon heeft hij veel ervaring met het begeleiden van mensen en groepen in het ervaren van de energetische realiteit en het integreren van de innerlijke man en vrouw.

Samen creëren zij een veilige haven met prikkelende oefeningen om op reis te gaan.

Wil jij ervaren wat dit voor jou kan betekenen?

Deze workshop is open voor iedereen, niet alleen stellen. Wij creëren een veilige plek, er is geen naaktheid of seksueel contact. Deelnemers zorgen zelf voor een matje, dekentje en/of meditatiekussen. Een flesje water en wat warme kleding voor nadien is warm aanbevolen.

Workshop: 11:00 – 13:00
Toegang: 22,50 via deze link

 

Educatie
Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief