do 16 jun

Dit evenement vindt plaats tussen 16/06/2022 - 18/06/2022

20:00 - 21:30, Zonnehuis
 

Theatergroep Parbleu! speelt en zingt Vergeten Verleden

 

Theatergroep Parbleu! is van 16 t/m 18 juni 2022 te gast in Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord met de nieuwe theaterproductie Vergeten Verleden, een nieuw muzikaal misdaadmysterie.

Een middelbare schoolklas van 31 jaar geleden komt bij elkaar voor een reünie in de gymzaal van de school. Wie heeft deze avond georganiseerd? Niemand weet het. De reünie begint gezellig, oude herinneringen worden opgehaald. Maar toch heeft niet iedereen zijn schooltijd op dezelfde fijne manier beleefd.

De sfeer wordt steeds grimmiger en intriges volgen elkaar op. Het lijkt erop dat iemand deze reünie gebruikt om wraak te nemen. En dan valt er een dode…

Over het stuk
Vergeten Verleden is een oorspronkelijke, Nederlandse musical, geschreven door Bas Groenenberg en Merel Bussink-Holl. Ook neemt Bas de regie voor zijn rekening. Het stuk is een mooie mix van spel en liedjes, zowel solo’s, duetten als ensemblestukken in verschillende muziekstijlen. Arjen Göbel tekent voor de composities en de liedteksten zijn van de hand van Ed van Schaagen en Frans Pieterson.

Vergeten Verleden gaat over liefde, leugens en schone schijn. Wie heeft er géén verborgen agenda? En de hamvraag: “Whodunnit?”.

Normaal tarief € 22,50
Houders van CJP, collegekaart of Stadspas.€ 17,50

Kaartverkoop via https://stadsherstel.nl/cultuuragenda/theatergroep-parbleu-speelt-en-zingt-vergeten-verleden/

 

Muziek, Theater
Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief