di 23 jul

Dit evenement vindt plaats tussen 20/07/2024 - 01/09/2024

10:00 - 19:00, Eye Filmmuseum
 

Vier de zomer in Eye!

 

Vier de zomer in Eye Filmmuseum! Ontdek Eye en de tentoonstelling Wat is film met Missie Superogen, laat je meevoeren door de mooiste familiefilms van nu, of maak gratis je eigen animatiefilmpje!

Bekijk het programma op: www.eyefilm.nl/zomervakantie

Ontdekroute voor families (4+) 
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun ouders of begeleiders is er in Eye Missie Superogen, een ontdekroute kriskras door het museumgebouw en de tentoonstelling Wat is film?. Ga met de helden mee op avontuur en ontdek samen de superkrachten van jullie ogen. Van elke missie worden jullie ogen een stukje beter. Tot je aan het einde zelf ook superogen hebt!

Binnenstebuiten 2 | Inside Out 2 
Met Disney en Pixar’s Inside Out 2 keren we terug naar het brein van de dertienjarige Riley waar op dat moment het hoofdkwartier grondig wordt verbouwd om plaats te maken voor iets onverwachts: nieuwe emoties! Hoe wordt er in het hoofdkwartier gereageerd op nieuwkomers als onzekerheid? Je kan kiezen tussen de Engelse en de Nederlandse gesproken versie. Een echte aanrader voor het hele gezin!

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel 
Dikkie Dik speelt zijn allereerste hoofdrol in deze doe-en-zing-je-mee animatiefilm. Je hoeft niet stil op je stoel te zitten, want je mag Dikkie Dik meehelpen zoeken naar zijn liefste knuffel. Met liedjes van Mike Boddé en Johan Hoogeboom. Ook te zien in Eye: de Engelse gesproken versie Tummy Tom and the lost teddy bear.

Gratis stop-motion filmpje maken (7+)
Maak de blits met je animatiefilmpje. Bij het animeren gebruik je een eigen telefoon of tablet. Schuif je ook aan?

Interactieve tentoonstelling over film 
Meer leren over de geschiedenis van film, zelf een gek filmpje maken voor het green screen of even chillen in een filmpod? Het kan allemaal in de interactieve tentoonstelling Wat is film. Gratis te bezoeken t/m 17 jaar!

Flinke korting met Stadspas 

Bezoek met je stadspas groene stip een film of activiteit voor slechts €1,50, en de tentoonstelling gratis.

Bekijk het programma op: www.eyefilm.nl/zomervakantie

 

Cultuur, Educatie, Film
Geschikt voor kinderen, Museum, Stadspas
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief