za 29 jun

13:30 - 17:00, Muziekstraat
 

Vogelbuurt Parade

 

De Vogelbuurt Parade
Bonte kraaien, paradijsvogels en huismussen opgelet: op zaterdag 29 juni is het weer tijd voor de Vogelbuurt Parade!

Voor het derde jaar achtereen trekt de Muziekstraat in een feestelijke stoet door de straten van de Vogelbuurt, onder begeleiding van ACCU Fanfare en de prachtige kostuums van Pretvormer. Iedereen is welkom om mee te lopen!

De parade begint en eindigt bij Speeltuin de Speelvogel, die tot buurtfeest wordt omgetoverd met een optreden van IJgenwijze Noot, schminken, sportactiviteiten van SKRIANDI en lekker eten dat verzorgd wordt door de Gezondheidsambassadeurs.

Voorafgaande Workshops
Tijdens de Vogelbuurt Parade worden de creaties getoond van kinderen uit de Vogelbuurt, die ze hebben gemaakt tijdens de voorafgaande workshops van Open Sijsjes Studio. De Muziekstraat en SPIN gooiden elke dinsdagmiddag in mei en juni gezamenlijk hun deuren open voor creatieve workshops waar kinderen gratis aan mee kunnen doen. De kinderen maken hier kennis met verschillende disciplines zoals songwriting, textielbewerking, kostuums maken en instrumenten bouwen. Daarbij wordt zo veel mogelijk gewerkt met gerecyclede en/of natuurlijke materialen en wordt op speelse wijze over het thema ‘Plantasia’ nagedacht, over het samenleven met de natuur in je eigen straat en buurt.

Kijk in de agenda van de muziekstraat voor meer informatie : https://www.stichtingmuziekstraat.nl/agenda

 

 

Muziek
Buiten, Festival, Geschikt voor kinderen, Gratis, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief