wo 01 jun

20:00 - 21:30, Podium Buiksloterkerk
 

Vraag dat maar aan je moeder!

 

Een muzikale wandelvoorstelling over familie.

Deze voorstelling van de Theaterstraat is een fantasierijke vervorming van dat wat je normaal gesproken niet voor het uitkiezen hebt: familie. Op humoristische wijze legt theatermaker Suzanne Bakker de connectie tussen totaal verschillende familieverhalen uit de Banne in Amsterdam-Noord. In de wandelvoorstelling smelten de verhalen samen met haar eigen familiegeschiedenis tot een gezamenlijk ontworpen stamboom.

Al wandelend neemt deze intieme voorstelling je mee in een zoektocht naar identiteit en oorsprong. Vraag dat maar aan je moeder! gaat over het herkennen, doorbreken en koesteren van familiepatronen. Waar zijn we mee grootgebracht en wat geven we door? Het wordt eens tijd om die oude koeien uit de sloot te halen en de vragen te stellen die we nooit durfden te stellen.
Wandel mee door de Banne en reis mee door de familiegeschiedenissen van ouderen en jongeren uit de buurt!

De Theaterstraat organiseert theater, kunstprogramma’s en sociaal-culturele activiteiten vanuit de Rietwijker in Amsterdam-Noord: aan de rand van de stad, in het hart van de samenleving. Vraag dat maar aan je moeder! wordt gebracht door Suzanne Bakker (concept en spel), Dennis Bordeaux (muziek, compositie en spel), Amarins Romkema (script, liedteksten en muziek) en Thabi Mooi (dramaturgie en eindregie).

De wandelvoorstelling duurt 1,5 uur, inclusief muzikale inleiding en nagesprek. De Buiksloterkerk is een half uur voor aanvang open.
Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Voor nadere informatie en tickets: https://buiksloterkerk.nl

Beeld: Veronique Gielissen, Jet van der Veldt
Beelden collage: Stadsarchief Amsterdam, iStock

 

 

Delen:

Nieuwsbrief