za 30 sep

12:30 - 17:00, Werkplaats Molenwijk
 

Werkplaats Molenwijk 5 jaar!

 

Werkplaats Molenwijk vijf jaar!

We nodigen je van harte uit om het vijfjarig jubileum van Werkplaats Molenwijk met ons te vieren. We hebben een feestelijk programma voor jullie klaar staan met een parade, boeklancering, wandeltocht door de buurt, een kleurrijke presentatie van voormalig artist-in-residence Jakup Ferri, workshops en nog veel meer!

In 2018 opende Framer Framed de deuren van Werkplaats Molenwijk, een projectruimte gelegen in de Molenwijk in Amsterdam-Noord. De Werkplaats heeft zich in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot een ruimte vol leven en activiteit. Dankzij evenementen en projecten die zorgvuldig zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met lokale initiatieven en bewoners, evenals met kunstenaars en activisten, die zijn uitgenodigd om bij te dragen aan het succes van de Werkplaats. Samen leren we, en delen we verhalen over het belang van creatieve zelfexpressie en zien we de waarde in van het recht om deel uit te maken van een plek waar zowel oudere als nieuwe bewoners hun bijdrage leveren aan de geschiedenis van hun wijk.

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Werkplaats Molenwijk presenteren we een gevarieerd programma met mensen die een bijdrage hebben geleverd aan Werkplaats Molenwijk. Daarnaast verheugen we ons op de aanwezigheid van wethouder Meliani bij dit jubileum. Het programma viert de gezamenlijke inspanningen en de waardevolle relaties die in de loop der jaren zijn opgebouwd. We heten je daarom van harte welkom om deel te nemen aan deze feestelijke dag waar je nieuwe mensen ontmoet, meer ontdekt over de Molenwijk en een actieve bijdrage kan leveren aan de toekomst van Werkplaats Molenwijk!

Programma
12.30 Parade Molenwijk
13.00 Opening van Jakup Ferri’s presentatie We We
13.30 Welkomstwoord
14.00 – 15.00 Screening & Boekpresentatie met onder meer Florian Braakman, Tina Lenz, Sietske Roorda en Chris Keulemans, inclusief presentatie aan wethouder Touria Meliani
14.00 – 16.00 Workshops
15.00 – 15.30 Wandeltocht door de wijk met Sietske Roorda
16.00 – 17.00 Borrel

Kom je ook? Schrijf je in via Eventbrite via de volgende link: https://framerframed.nl/projecten/het-vijfjarig-jubileum-van-werkplaats-molenwijk/

Adres
Werkplaats Molenwijk
Molenaarsweg 3
1035 EJ, Amsterdam

 

Audio, Beeldende kunst, Cultureel erfgoed, Cultuur, Film, Literatuur
Buiten, Expositie, Geschikt voor kinderen, Gratis, Language no problem, Opening, Tentoonstelling, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief