vr 09 jul

19:00 - 20:00, Concertgemaal
 

Zomerweekend in het Concertgemaal: Dulfer & Witteveen

 

Zomerweekend in het Concertgemaal: Dulfer & Witteveen

Vrijdag 9 juli

Aanvang concert 1: 19.00 uur

Aanvang concert 2: 21.00 uur

Het Zomerweekend gaat energiek van start met twee aanstormende blaastalenten in de bijzondere combinatie saxofoon en fagot. Thomas Dulfer (fagot) en Deborah Witteveen (saxofoon) maken furore in het Nederlandse klassieke muzieklandschap met hun veelkleurig repertoire in eigen arrangementen. Muziek van Purcell, Poulenc en Piazzolla zoals u die nooit eerder hoorde.

Fagottist Thomas Dulfer en saxofoniste Deborah Witteveen wonnen op jonge leeftijd prijzen bij het Prinses Christina Concours en werden onderscheiden met de Classic Young Masters Award.

Een hechte vriendschap en samenwerking ontstond nadat zij elkaar leerden kennen bij het Jong NBE, de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble.
Door hun bijzondere samenstelling en met nieuwe -en veelal eigen- arrangementen in een bonte mix van stijlen maken zij inmiddels furore in het Nederlandse muzieklandschap.
De fagot en saxofoon vormen zich om tot strijkers, zangers en blazers in muziek van o.a. Purcell, Poulenc en Piazzolla.

NB: Om voldoende afstand te kunnen houden wordt het concert twee keer uitgevoerd met een beperkt aantal bezoekersplaatsen. De aanvangstijden voor deze concerten zijn 19:00 en 21:00 uur. In verband met de corona-maatregelen (check hier onze corona richtlijnen voor bezoekers) hebben wij alleen enkele en dubbele plaatsen op 1,5 meter in de zaal beschikbaar. Per transactie zijn daarom maximaal 2 tickets (voor gezinsleden) te bestellen.

Tickets via: https://www.concertgemaal.nl

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief