za 10 jul

19:00 - 22:00, Concertgemaal
 

Zomerweekend in het Concertgemaal: Trio Rusanovsky

 

Zomerweekend in het Concertgemaal: Trio Rusanovsky

NB: om voldoende afstand te kunnen houden wordt het concert twee keer uitgevoerd met een beperkt aantal bezoekersplaatsen. De aanvangstijden voor deze concerten zijn 19:00 en 21:00 uur.

Welkom bij de familie Rusanovsky! Vader Leon Rusanovsky en zijn kinderen Julia en Arthur spelen vanavond voor u de mooiste Joodse en Russische volksliederen afgewisseld met prachtige klassiekers.

Deze muzikale familieleden bespelen allen verschillende instrumenten waardoor viool, altviool, piano en gitaar in verschillende combinaties te horen zijn. Dit levert een kleurrijk, levendig en soms ook melancholisch programma op waarin de Joods-Russische ziel van zich doet spreken zoals die al eeuwen van vaders op dochters en zonen wordt doorgegeven.

Het trio treedt regelmatig op in kleine en grote zalen in binnen- en buitenland, zoals in de Portugese Synagoge van Amsterdam, het Moscow Jewish Community Centre en het Russian American Culture Centre in New York.

Vanavond speelt Trio Rusanovsky onder andere werken van Tschaikovsky, Wieniawski, Dvořák en Rusanovsky; een prachtig programma met een Joods-Russische snik.

Zie voor tickets & info: https://www.concertgemaal.nl/concerten/27-concertdata-2021/319-za-13-02-21-trio-russanovsky

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief