do 02 mei

19:30 - 19:30, Zonnehuis
 

Zonneprijs #8

 

Wegens succes geprolongeerd, de naar ‘t Zonnehuis genoemde Zonneprijs is terug! Ontdek iedere eerste donderdag van maand een nieuwe generatie Amsterdamse muzikanten bij ons in ‘t monumentale Zonnehuis.
Na een succesvolle eerste editie met Elmer als winnaar, presenteert Indiestad een nieuwe editie van Zonneprijs, de muzikale talentencompetitie in het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. Beginnende artiesten kunnen zich opgeven voor een van de acht voorrondes die vanaf oktober 2023 iedere eerste donderdag van de maand gehouden worden. De finale vindt in juni 2024 in de Grote Zaal van Paradiso plaats en de winnaar ontvangt maar liefst 10.000 euro.
Zonneprijs
Donderdag 5 oktober 2023 vindt de eerste voorronde van de nieuwe editie plaats, wederom in het Zonnehuis onder de bezielende leiding van popjournalist Robert Tilli. In totaal vinden er acht voorrondes plaats in het monumentale pand in Amsterdam-Noord. De locatie wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsherstel Amsterdam.

De afgelopen editie werd de buit binnengehaald door opzwepende hiphopartiest Elmer, die iedereen omverblies met haar performance en er met de hoofdprijs vandoor ging. De andere deelnemers hebben daarnaast ook de nodige aandacht gekregen. Met het coaching-traject van Indiestad krijgt jong talent de kans om zich verder te ontwikkelen in de industrie. EP-releases, getekend worden bij een label, de kans om te spelen op meerdere unieke locaties, waar kennis wordt gemaakt met professionele apparatuur en ervaren mensen, zijn een aantal zaken die zoal aan bod komen. Lees hieronder meer informatie over Indiestad.

Meer informatie & kaartverkoop

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief