zo 16 okt

19:00 - 22:00, Tolhuistuin
 

Art Root Muziekkamer

 

Art Root Collective is een groeiend muziekcollectief om muzikanten woonachtig in AZC’s en andere muzikanten aan elkaar te verbinden. Met Muziekkamer Noord bieden we deelnemers uit het Art Root netwerk de gelegenheid om regelmatig met elkaar te spelen. Maar de Muziekkamer is ook de plek waarop wij onze werkwijze, “creative music making” kunnen delen met andere (amateur-)muzikanten.

De sessies worden geleid door muzikant en workshopleider Kay Ramati:
“Bij creative music making wordt er ruimte gecreëerd voor de muzikale ideeën van elke deelnemer, ongeacht ervaring of spelniveau. De kracht van de groep brengt de muziek op een hoger niveau. Door improvisatie en gerichte opdrachten ontstaat de muziek altijd in het moment. In dit proces staan vertrouwen, verbeelding en verbinding centraal, maar staat het spelplezier altijd voorop – want daar draait het bij muziek maken om, nietwaar!?”

Deelname is gratis. Per sessie is er plek voor 15 muzikanten, daarom is aanmelden noodzakelijk. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per email. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor deze Art Root-ervaring, tot gauw bij de Art Root Muziekkamer!

 

Muziek
Gratis, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief