vr 14 mei

15:00 - 18:00, Tolhuistuin
 

Babs Gons debuteert: boekpresentatie & signeersessie

 

Op vrijdag 14 mei 2021 verschijnt Babs Gons’ debuutbundel ‘Doe het toch maar’. Dat vieren we door middel van een livestream en een signeersessie in de buitenlucht.

Tekst: Uitgeverij Atlas Contact

In haar geëngageerde poëziebundel ‘Doe het toch maar’ weet Babs Gons de vinger op pijnlijke plekken te leggen door de wereld te bevragen en de plooien van het leven te laten zien. Gedichten die recht het hart en het hoofd in gaan om daar rond te zingen. Of het nu gaat over vrouw-zijn, het slavernijverleden, afkomst, de liefde in al haar verscheidenheid, of de kwetsbare positie van de kunsten, al deze uiteenlopende thema’s zijn onder één lemma te brengen: Het Leven zelf, in al zijn kleuren en facetten. Nooit omfloerst, niet bang de dingen bij de naam te noemen. ‘Doe het toch maar’ als levenshouding, universeel door het persoonlijke, hoogst actueel en tegelijk tijdloos, en wars van hokje denken.

Uitgeverij Atlas Contact, de OBA, Tolhuistuin en Babs Gons nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de presentatie gaat redacteur Mariska Kleinhoonte van Os vanuit de OBA in gesprek met Babs Gons.

Naast Babs Gons zullen ook schrijvers Raoul de Jong en Tsead Bruinja, en actrice en zangeres Manoushka Zeegelaar Breeveld voordragen uit ‘Doe het toch maar’. De livestream is van 15.00 tot 16.00 uur.

Na deze online lancering fietst Babs met een stapel boeken in haar fietstas vanuit de OBA naar de Tolhuistuin om daar voor het terras aan het water vanuit een kraampje haar bundel te signeren. Doe het toch maar is er ter plekke verkrijgbaar. Tussen 16:30 en 18:00 uur kun je daar terecht.

 

Literatuur
Buiten, Gratis, Livestream
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief