do 07 jan - vr 08 jan

Dit evenement vindt plaats tussen 19/11/2020 - 07/01/2021

Hele dag
 

CARO’S CORONA FOTO CHALLENGE

 

Fotograaf Caro Bonink organiseerde tijdens de lockdown in mei 2020 de online CARO’S CORONA FOTO CHALLENGE. Dertig deelnemers maakten wekelijks foto’s over hun leven tijdens de eerste COVID-19 golf. Dat leverde pakkende beelden op van wat mensen zoal doen en voelen in deze buitengewone periode. Inmiddels zitten we in de tweede lockdown. Net weer even anders dan de eerste keer, maar zeker zo ingrijpend. Dus is het de hoogste tijd voor CARO’S CORONA FOTO CHALLENGE 2.0! Fotografeer je mee?

Heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging? Wil je de impact van de tweede golf op jou, je familie, vrienden of omgeving in beeld brengen? Fotografeer dan corona-proof mee tijdens CARO’S CORONA FOTO CHALLENGE 2.0! Hoe werkt dat? Je krijgt via de mail een fotografie opdracht en een korte les waarin je informatie, tips & tricks krijgt om die opdracht goed uit te voeren. Binnen een week stuur je je foto’s in, waarna je van Caro weer een nieuwe opdracht krijgt.

Caro reageert op je werk, doet suggesties en geeft advies, en maakt aan het eind van de cursus een selectie van je beste werk. In 2021 exposeren we het eindresultaat van de fotografie challenges in de Modestraat in Amsterdam-Noord en in buurthuis De Boeg in Amsterdam-West. Zodra dat weer kan!

De eerste opdracht en les ontvang je op donderdag 19 november, de laatste op donderdag 7 januari 2021. Je krijgt in totaal zeven opdrachten, één per week. Professionele apparatuur of ervaring in fotografie heb je niet nodig. Je kunt met een camera werken, of met een telefoon of tablet waarmee je foto’s kunt maken. En je hebt natuurlijk een e-mail adres waarop je je opdrachten en reacties ontvangt en waarmee je je werk naar Caro stuurt.

Zin in, mee doen? Geef je bij Caro op via fotochallenge@modestraat.org. Vermeld je naam, je leeftijd en het toestel waarmee je foto’s gaat maken: camera, tablet of telefoon. Deelname is gratis, er kunnen maximaal 30 fotografen aan de challenge deelnemen!

 

Fotografie
Gratis
gerelateerd

Nieuwsbrief