di 25 jun - wo 26 jun

22:45 - 00:15, PLLEK
 

FILMS WITH A VIEW | FANTASTIC MR. FOX

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Stop-motion en Wes Anderson: een gouden combi! Fantastic Mr. Fox is de verfilming van het gelijknamige boek van Roald Dahl. Mr. Fox (George Clooney) leeft een wild leven gevuld met het stelen van kalkoenen, het drinken van cider en nachtelijke avonturen. Nadat zijn vrouw hem vertelt zwanger te zijn, beseft Mr. Fox dat hij zijn wilde haren moet verliezen en verantwoordelijkheid moet nemen. Mr. Fox besluit nog één laatste overval te plegen om de drie gemeenste en wreedste boeren. Een verhaal over kwajongensstreken, familie, vriendschap en ontdekkingen in de fantastiewereld van Mr. Fox en zijn vrienden.

Strand open/ophalen koptelefoons 21:00
Start film 22:30
Einde film 00:00

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €10 p.p., tickets zijn verkrijgbaar via onze website. Bij annulering van de film ontvang je een mail en wordt het aankoopbedrag van de tickets teruggestort.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin

 

Film
Buiten, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief