di 18 jun - wo 19 jun

22:30 - 00:00, PLLEK
 

FILMS WITH A VIEW | SCRAPPER

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

De twaalfjarige Georgie woont in haar eentje in een flat in Londen sinds het overlijden van haar moeder. Met haar beste vriend Ali stelen ze fietsen om brood op de plank te krijgen en doet bij de sociale dienst alsof ze bij haar oom woont. Alleen Ali weet de waarheid over de situatie van Georgie. Op een dag staat Jason voor de deur, Georgie’s vader die ze nooit heeft gekend.

Strand open/ophalen koptelefoons 21:00
Start film 22:30
Einde film 00:00

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €10 p.p., tickets zijn verkrijgbaar via onze website. Bij annulering van de film ontvang je een mail en wordt het aankoopbedrag van de tickets teruggestort.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin

 

Film
Buiten, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief